ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>EKONOMİ
2 Aralık 2023 Cumartesi - 14:26

Erzurum Ticaret Platformu kuruldu

Erzurumlu iş insanlarını bir araya getiren Erzurum Ticaret Platformu kuruldu. Platformun kurucu başkanlığına Çetin Akarsu getirildi.

Erzurum Ticaret Platformu kuruldu

Erzurumlu iş insanlarını bir araya getiren Erzurum Ticaret Platformu kuruldu. Platformun kurucu başkanlığına Çetin Akarsu getirildi.
Erzurum Ticaret Platformu’nun güçlü bir strateji, güçlü bir ekonomi, güçlü bir vizyon ve güçlü bir nesil temeli üzerine planladığını söyleyen Başkan Çetin Akarsu, yeni iş istihdamlı projelerin, iş dünyamıza heyecan, ülkemize dinamizm katacağını belirtti.
Ortak geleceğimiz için tek vücut olmayı başaran, ‘Erzurum Büyürse Türkiye Büyür’ inancını, sadece Erzurum için değil Türkiye için de çok güçlü bir eyleme dönüştürmeyi hedeflediklerini kaydeden Başkan Akarsu, Erzurum Ticaret Platformu’nun amacını ve hedeflerini şöyle açıkladı:
“Ülkemizi gelecek hedeflerine taşıyacak en önemli zenginlik kaynağı sahip olduğu üretim yeteneğidir. Erzurum Ticaret Platformu liderliğinde ulaşacağı yeni vizyon, daha büyük başarıların ve yeni bir atılım döneminin de iş dünyamızın vizyonu, inancı ve kararlı adımlarıyla sanayiden ticarete kadar artık her alanda kabuğunu kıran güçlü bir Erzurum Platformunu oluşturmayı hedefliyoruz. Devletimizin son dönemde hayata geçirdiği teşvik politikaları ve destek uygulamalarının birçoğunda iş dünyamızın imzası ve katkısı var. Şükürler olsun ki Erzurum’umuz tüm dinamikleriyle bugün yerelden ulusala dev bir kalkınma hamlesinin öncülüğünü üstlenirken, takip edilen ve örnek gösterilen bir kent olacak. Bugüne kadar başardıklarıyla Türkiye’mizin gururu olan Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Erzurum, omuzlarında taşıdığı sorumlulukla yeni hedeflere de emin adımlarla yürümektedir.”
Fabrika projesi
“Özel sektörümüzün gücüne güç katan hizmet odaklı bir modelle şimdi yeni bir dönemin kapılarını açıyoruz. Erzurum iş dünyası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bizlere sunulanlarla yetinmek yerine planladığımız geleceği hep birlikte inşa edeceğiz. Erzurum Ticaret Platformu olarak yönetim kurulu üyelerimizin ortak iradesi ve kararlılığıyla Erzurum’umuza ortak vizyonunu yansıtan projelerimize yenilerini eklemeye devam edeceğiz. İşletmelerimizin verimliliğini ve performanslarını artırmak amacıyla planladığımız model fabrika projemiz de imalat sanayimizin dijital dönüşümünde kilit rol üstlenecek. Elde ettiğimiz başarıları sürdürülebilir kılmak adına mevcut projelerimizi geliştirmeye ve yeni projelerle Erzurum iş dünyamızın önünü açmayı sürdüreceğiz. Erzurum’a Türkiye ekonomisinin üretim ve ihracat ataklarını Erzurum’umuzun gelişimine, vizyonuna yeni dönemde farklı bir boyut kazandırmayı hedefliyoruz. Erzurum Ticaret Platformu olarak güçlü fiziki altyapısı ve avantajlı lojistik imkanlarıyla İpek Yolu’nun son durağı olan Erzurum’a yakışan, dünya standartlarında bir fuar merkezi kentimize büyük değer katacak.”
Bilimsel ve teknolojik ataklar
“Yeni nesil Teknoloji Geliştirme Bölgesi projemiz ile inovasyon odaklı üretimi merkezine alan bir ekosistemi oluşturarak Erzurum’u bilimsel ve teknolojik atılımların merkezi konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Havacılık, uzay sanayi, savunma sanayi, raylı sistemler, kompozit malzemeler ile diğer ileri teknoloji ihtiva eden alanlarda seçilmiş ara girdilerin şehrimizde üretilmesini amaçlıyoruz. Yerli yatırım ve üretim girdilerini teşvik programı ile firmalarımızın farklılıklarını artırıcı faaliyetler düzenleyerek, yurt içi ve yurt dışı ana sanayilerle eşleştirmeler yapacağız.”
İlklere imza atacağız
“Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yatırım liderliğinde Erzurum’a hizmet ve kalkınma noktasında, iş istihdamında, ortak paydasında ortaya koyduğumuz irade ve kararlılıkla Türkiye’mizin hedefleri doğrultusunda büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Beklenti ve hayallerimiz ulaştığımız rakamların çok ötesinde. İlkeli duruşumuzdan vazgeçmeden ilklere imza atmayı hedefliyoruz. Kendi için değil kenti için çalışmak isteyen ve projesini ortaya koyan tüm dostlarımız Erzurum Ticaret Platformu yeni dönemin aktörü olacak. Erzurum Ticaret Platformu olarak kıymetli yönetim kurulu üyelerimizin desteği ile artan performansı ve ortak akılla şekillenen proje ve çalışmalarla kent ekonomisine damga vurmayı sürdürecek. Üreterek, büyüterek tek yürekle Erzurum’umuzu ve ülkemiz için daha büyük hedeflere hep birlikte koşacağız. Gönüllülük esasıyla Erzurum’umuzun hedeflerine katkı sağlayan yol arkadaşlarıma, bizlere güvenen ve desteklerini esirgemeyen saygıdeğer yönetim kurulu üyelerime ve siz değerli basın mensuplarına şükranlarımı arz ediyorum. ‘Erzurum Büyürse Türkiye Büyür’ ortak inancını taşıyan siz değerli dostlarıma teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”
Erzurum Ticaret Platformu yönetimi şöyle oluştu; Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Akarsu; Başkan Yardımcısı Muhammed İkbal Yazıcı ve Fatih Berat Arslan; Yönetim Kurulu Üyeleri: Av.Rukiye Merve Gövercin, Muhammed Batuhan Özakalın, Fatih Köse, Erdem Çelik, Emir Dirkan, Resul Burak Ögdüm, Bülent Tağı; Denetleme Kurulu Üyeleri: İlyas Ergani, Mehmet Bora, Dr. Hakan Uygur, Tarkan Miloğlu, Yunus Emre Ergül.

 
EŞT “Sosyete” adlı oyunla Türkiye turnesinde
 
Uyuşturucu satıcı tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’un Eylül ayı 5. Bölge payı açıklandı
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’un teşvikli yatırım sayısı payı ...
Bayraktar tarımda fiyat değişimlerini değerlendirdi
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Kasım ...
Demirdöğen Bölgesel Kalkınma tespitlerini paylaştı
Atatürk Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından ...
 
Erzurum Azerbaycan’a ihracatta 30. sırada
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - İlden Azerbaycan’a yapılan ihracat ...
H-ÜFE yıllık yüzde 76,99 arttı
Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) yıllık yüzde 76,99, aylık yüzde 1,21 arttı.
Şimşek dezenflasyon programını değerlendirdi
Şimşek, “Uyguladığımız dezenflasyon programının finansal piyasalarda olumlu ...
 
Türkiye ekonomisi yüzde 5,9 büyüdü
Türkiye ekonomisi yılın üçüncü çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 5,9 büyüdü.
ETSO’da 2. OSB göndemi
Özakalın, 2.OSB 1. ve 2. Etap’ta kurulacak Güneş Enerji Santrali (GES) ...
Erzurum dış ticarette 70 milyon dolar eşiğinde
ERZURUM GAZETESİ ÖZEL HABERİDİR - Erzurum’da bu yılın Ocak – Ekim ayları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva